Siirry sisältöön

Avainsana: lasiterassit

1.6.2023

Hyvinvointia tukevat sisustusvinkit lasiterassille ja lasitetulle parvekkeelle + trenditärpit kesälle 2023

Hyvinvointia tukeva aistiystävällinen sisustaminen levittäytyy nyt myös ulkotiloihin. Rinnalla kulkevat vahvana myös ekologiset ja kestävät valinnat puutarhakalusteissa sekä tekstiileissä.

Lue lisää

27.4.2023

Terassijumppa – Valjasta lasiterassi kuntoilupaikaksi

Saat lasiterassista oivan jumppapaikan jo muutamalla välineellä. Kun kiinnität terassin kattoon sopivat kiinnikkeet, voit vaihdellen käyttää niissä ilmajoogaliinaa ja voimistelurenkaita.

Lue lisää

Lasitetulla terassilla on mahtava jumpata lähellä luontoa, mutta säältä suojassa. Terassijumppa onnistuu jo muutamalla välilneellä.

18.1.2023

Säästöä lämmityskuluista parveke- ja terassilasituksilla + neljä energiansäästövinkkiä

Lasitus terassilla ja parvekkeella toimii puskurina kylmää ulkoilmaa vastaan. Lasitus voi siis itsessään jo tuoda säästöjä omakotitalon tai kerrostaloasunnon lämmityskuluista. Lisäksi lasitettua tilaa voi hyödyntää useammallakin tavalla pienien energiansäästöjen saavuttamiseksi. Kokosimme vinkit tähän artikkeliin. Kerrostaloasunnon lämmityskuluja voi tutkitusti [*] pienentää…

Lue lisää

Alutec Dense terassilasituksen profiilit ovat erittäin kapeat ja sirot

14.11.2022

Lasitettu terassi talvella – Vinkkejä sisustukseen, hyötykäyttöön ja joulufiilistelyyn

Lasiterassin käytössä talvella varastona ei ole mitään vikaa. Varastoinnin lisäksi talvista terassia voi kuitenkin käyttää hyvin monella muulla tavalla. Lue tästä vinkit lasitetun terassin hyötykäyttöön ja tunnelmalliseen talvi- ja joulusisustamiseen!

Lue lisää

Joulusisustus talvisaella lasiterassilla

16.9.2022

Lasitettu ulkotila luo tunnelmaa, helpottaa arkea ja tukee harrastuksia ympäri vuoden

Sisustussuunnittelijat Anni Haikolan ja Jenny Pisilän suunnittelutoimisto Sisustus Visioinnista kertovat, että myös lasitettu terassi tai parvekkeen kannattaa sisustaa ajatuksella – ei kiireellä. Terassin tai parvekkeen lasitus voidaan asentaa milloin vain. Poimi ammattilaisten vinkit tästä.

Lue lisää

Lapset nauttivat lasitetun tilan suojissa porealtaassa polskimisesta

15.4.2022

Terassielämää parhaimmillaan

Lasitetun terassin liittyminen saumattomasti pihaan ja puutarhaan niin visuaalisesti kuin toiminnallisesti kertoo ammattilaisen osaamisesta ja takaa laadukkaan terassielämän. Avainasemassa on kuitenkin, että asukas osaa visioida ja tuoda toiveensa esiin suunnitteluvaiheessa. Artikkeli on julkaistu Terassimedian aikakausilehdessä Terassi ja Pihaopas 2022, teksti…

Lue lisää

Lasitettu terassi liittyy saumattomasti pihaan