Alutec terassituotteet vievät kotona viihtymisen seuraavalle tasolle

Etusivu

Terassille

Alutec terassituotteet vievät kotona viihtymisen seuraavalle tasolle. Kattavasta terassituote -​valikoimasta voimme rakentaa juuri sellaisen terassin, josta sinä olet haaveillut. Jokainen koti ja perhe on erilainen. Ammattitaitoiset jälleenmyyjämme ympäri Suomen ottavat huomioon kotinne erityispiirteet ja teidän toiveenne terassin suhteen.

Terassilasitukset

Lasitus mahdollistaa terassin ympärivuotisen käytön ja luo aivan uusia käyttömahdollisuuksia terassille, kun säällä ei ole niin paljon merkitystä. Lasitus ehkäisee tuulen, lumen, pölyn ja lian pääsyn terassille. Lasitus terassilla vaimentaa myös melua sekä antaa suojaa kalusteille ja terassin rakenteille.

Alutec 5

Pystypuitteeton sivuille limittäin liukuva

Lue lisää

Alutec 5 on sivulle limittäin liukuva terassi- ja parvekelasitus

Alutec 3

Perinteinen sisäänpäin kääntyvä

Lue lisää

Alutec 3 parvekelasitus tekee parvekkeestasi mahtavan maisemahuoneen

Lasiterassi

Yhdistämällä alumiinirunkoinen Alutec Vista -lasikatto terassilasitustuotteitamme saadaan rakennettua kokonainen olohuonemainen lasiterassi. Tarvittaessa osaan terassia käytetään kiinteää lasitusta tai kaidetta ja sen päällä parvekelasitusta.

Lasikaide terassille

Valikoimaamme kuuluu myös vapaana seisova terassille sopiva lasikaide. Lasista terassikaidetta voidaan käyttää putoamissuojana avo- ja kattoterassilla.

Lasiterassin ostajan opas

Laadimme oppaan sinulle, joka harkitset terassisi lasittamista tai kokonaisen lasiterassin hankkimista. Löydät sieltä tiivistetyt lyhyet askeleet unelmiesi lasiterassin hankkimiseen ja myös paljon hyviä vinkkejä suunnitteluun.

Valmisterassit avaimet käteen -periaatteella

Monet jälleenmyyjämme ovat erikoistuneet terassirakentamiseen ja tarjoavat terassin rakentamista perustuksista lasitusten asentamiseen asti avaimet käteen -periaatteella. Tällöin saatte alusta asti juuri tarpeisiinne suunnitellun terassin ja materiaalit.

Alutec Solid

Kiinteä terassilasitus Kiinteän Alutec Solid

Lue lisää

Alutec Solid -kiiinteä terassilasitus sopii hyvin yhteen Alutec 5 -terassilasituksen kanssa

Referenssejä

Blogista

Löydä ideoita lasiterassi-galleriastamme

Löydä lähin Alutec -lasitettujen terassien jälleenmyyjä