Alutec Solid -kiiinteä terassilasitus sopii hyvin yhteen Alutec 5 -terassilasituksen kanssa

Alutec Solid

Alutec Solid on kiinteä terassilasitus, joka sopii käytettäväksi sellaiseen terassin lasitusaukkoon, josta ei ole tarvetta kulkea läpi, eikä laseja haluta avata. Kiinteät lasitusosuudet pienentävät myös lasiterassin kustannuksia.

Kiinteä terassilasitus

Kiinteän Alutec Solid -terassilasituksen lasit on asennettu profiilien kanssa kiinteästi paikoilleen, eikä niitä voida avata tai liikutella. Se sopii käytettäväksi sellaisissa terassin lasitusaukoissa, joista ei ole tarkoitus kulkea eikä laseja ole näin tarvetta aukoa. Tällaisia aukkoja ovat esimerkiksi terassin porealtaan viereiset tai pensaiden lähellä olevat lasitusaukot.

Alutec Solid -kiinteä terassilasitus
Alutec Solid -kiiinteä terassilasitus sopii hyvin yhteen Alutec 5 -terassilasituksen kanssa

Yhdistäminen avattavien terassilasitusten kanssa

Alutec Solid -lasitusta voidaan hyvin käyttää terassilla yhdessä avattavien lasitusten, kuten Alutec 5 -lasitusten kanssa. Profiilimuotoilu vastaa tyyliltään Alutec 5 -lasituksen profiilien muotoilua, joten terassin kiinteät lasitusosat sulautuvat hyvin muun terassin tyyliin.

Lasivaihtoehdot

Alutec Solid -lasituksessa käytetään aina 8 tai 10 mm laseja, riippuen lasitusaukon korkeudesta. Lasituksen korkeus voi olla jopa yli kolme metriä, kun lasitus asennetaan maantasoon. Lasitusvaihtoehtoina ovat kirkkaan lasin lisäksi massavärjätyt tai hiekkapuhalletut lasit. Molemmat antavat näköjsuojaa ja massavärjätyt lasit suojaavat myös auringolta.

Yhteensopivat lisätarvikkeet ja tuotteet

Alutec 5

Pystypuitteeton sivuille limittäin liukuva

Lue lisää

Alutec 5 on sivulle limittäin liukuva terassi- ja parvekelasitus

Referenssejä

Blogista