Yhdistämällä Alutec Vista -​lasikattojärjestelmä Alutec -​terassilasituksiin, saadaan rakennettua olohuonemainen tila, jossa luonnonläheisyydestä voi nauttia säältä suojassa.

Etusivu > Terassituotteet

Lasiterassit

Yhdistämällä Alutec Vista -​lasikattojärjestelmä Alutec -​terassilasituksiin, saadaan rakennettua olohuonemainen tila, jossa luonnonläheisyydestä voi nauttia säältä suojassa.

Viihtyisä ja käytännöllinen lasiterassi

Lasiterassi on viihtyisä oleskelutila, joka suojaavien lasien ansiosta voidaan kalustaa ja sisustaa hyvin monenlaiseen käyttöön sisätilojen jatkeeksi. Lasiterassille voi tuoda elementtejä sekä pihalta että sisältä, jolloin raja eri tilojen välillä hälvenee.

Lasiterassi mahdollistaa oleskelun ja maisemien ihailun säästä riippumatta. Etenkin lämmittimien avulla terassikautta voi jatkaa hyvin aikaisesta keväästä erittäin pitkälle syksyyn.

Lasiterassi vapauttaa myös varastotilaa, koska kalusteita ei tarvitse säilöä talveksi muualle. Keväällä terassilla oleskelusta pääsee nauttimaan heti ilman suursiivousta talven jäljiltä eikä siitepölyäkään tarvitse olla puhdistamassa pinnoilta jatkuvasti.

Alutec lasiterassi koostuu lasikatosta ja terassin liukulaseista

Lasiterassin ostajan opas

Laadimme oppaan sinulle, joka harkitset terassisi lasittamista tai kokonaisen lasiterassin hankkimista. Löydät sieltä tiivistetyt lyhyet askeleet unelmiesi lasiterassin hankkimiseen ja myös paljon hyviä vinkkejä suunnitteluun.

Lasiterassi unelmasi mukaan

Kokonainen lasiterassi saadaan rakennettua yhdistämällä Alutec Vista -lasikattojärjestelmä joko pystypuitteellisiin tai puitteettomiin terassilasituksiimme. Lisäksi voidaan tarvittaessa yhdistää lasiterassiin kiinteitä laseja, kaiteita sekä parvekelasituksia kaiteen päälle.

Alutec 5

Pystypuitteeton sivuille limittäin liukuva

Lue lisää

Alutec 5 on sivulle limittäin liukuva terassi- ja parvekelasitus

Alutec Solid

Kiinteä terassilasitus Kiinteän Alutec Solid

Lue lisää

Alutec Solid -kiiinteä terassilasitus sopii hyvin yhteen Alutec 5 -terassilasituksen kanssa

Referenssejä

Blogista