Alutec terassituotteet vievät kotona viihtymisen seuraavalle tasolle

Etusivu > Terassille

Terassilasitus

Alutec terassilasitukset lisäävät asumismukavuutta.
Terassilasitus mahdollistaa terassin ympärivuotisen käytön – myös huonolla säällä. Lasitus ehkäisee tuulen, lumen, pölyn ja lian pääsyn terassille. Lasitus terassilla vaimentaa myös melua sekä antaa suojaa kalusteille ja terassin rakenteille.

Tyylikäs kotimainen terassilasitus jokaiseen kotiin ja jokaiselle kesämökille

Alutec terassilasit sopivat omakotitaloihin, rivitaloihin ja kesämökille. Terassilasituksia voidaan toteuttaa sekä perinteisellä pystypuitteellisella (eli karmillisella) vaihtoehdolla että näkymän kokonaan vapaaksi jättävällä pystypuitteettomalla lasituksella. Terassilasituksemme valmistetaan aina kohteen tarkkojen mittojen mukaan saumattoman istuvuuden ja sopivuuden takaamiseksi.

Alutec kotimainen lasitus terassille sopii jokaiseen kotiin ja jokaiselle kesämökille
Alutec terassin lasituksen käyttökausi voidaan aloittaa aikaisin keväällä ja jatkaa myöhäiseen syksyyn

Pidennä kesää terassin lasituksella.

Kesän helteillä lasituksen voi avata nauttien kauniista kesäisestä säästä. Syksyn sateilla tai muutoin huonolla säällä lasituksen voi sulkea, eikä terassin käyttöä tarvitse lopettaa.   

Lasitetun terassin käyttökausi voidaan aloittaa jo aikaisin keväällä ja jatkaa myöhäiseen syksyyn. Lämmittimen avulla käyttökausi pidentyy entisestään. Terassilasituksen ansiosta kalusteet ovat suojassa sateelta ja siitepölyltä, eikä niitä tarvitse suojata peitteillä. Kodin varastotilaa saadaan muuhun käyttöön, kun kalusteita ei tarvitse varastoida talveksi muualle. On kuitenkin huomioitava, että myös lasitettu terassi on ulkotila, johon voi kovalla tuulella ja sateella tulla vettä tai lunta. Kalusteiden on siksi oltava säänkestäviä.  

Kotitalousvähennys terassilaseista

Terassin rakentaminen ja terassilasituksen asentaminen on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa työtä. Jälleenmyyjämme ilmoittavat kotitalousvähennykseen oikeuttavan osuuden laskussa. 

Terassin liukulasien laatu, turvallisuus ja huolto

Kotimaiset Alutec terassilasitukset on turvatestattu ja mitattu tuulenpaineen ja iskunkestävyyden osalta. Lasiterassituotteemme ovat CE-merkittyjä, joka tarkoittaa sitä, että ne on testattu ja hyväksytty EU:n määrittelemien tuotestandardien mukaisesti. Lasitukset kestävät vaihtelevat vuodenajat ja keliolosuhteet. 

Alumiini- ja lasirakenteet ovat luonnostaan lähes huoltovapaita. Tuotekehityksessä olemme panostaneet laatuun, yksityiskohtiin ja käytön helppouteen. 

Alutec -lasiterasseja myyvät jälleenmyyjämme ympäri Suomen, kysy lisää!

Alutec terassin liukulasit ovat turvatestattuja

Referenssejä

Blogista

Laadukkaita Alutec-terassilasituksia myyvät kouluttamamme jälleenmyyjät ympäri Suomen. Sovi maksuton suunnittelukäynti lähimmän jälleenmyyjämme kanssa.

Näin terassilasituksen hankinta etenee

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäämme ja sovi maksuton arviointikäynti.

Lasituksen suunnittelu ja tarjous

Jälleenmyyjämme suunnittelee terassin toiveidenne ja kotinne erityispiirteiden asettamien vaatimusten mukaan. Saatte tarjouksen lasituksesta.

Valmistus ja asennus

Valmistamme terassilasituksen tehtaallamme Ylivieskassa. Jälleenmyyjämme asentaa terassilasit sovittuna ajankohtana. Asennus kestää yhdestä kolmeen päivää.

Ja eikun nauttimaan!

Nyt pääsette nauttimaan uudesta huonemaisesta ulkotilastanne! Jälleenmyyjämme opastavat lasituksen käytössä sekä huollossa. Jos asennuksen jälkeen ilmenee tarvetta profiilien säätämiselle tai muille korjaustoimenpiteille, jälleenmyyjämme auttavat mielellään.

Lasiterassin ostajan opas

Laadimme oppaan sinulle, joka harkitset terassisi lasittamista tai kokonaisen lasiterassin hankkimista. Löydät sieltä tiivistetyt lyhyet askeleet unelmiesi lasiterassin hankkimiseen ja myös paljon hyviä vinkkejä suunnitteluun.

Terassilasitusvaihtoehtomme

Alutec 5

Pystypuitteeton sivuille limittäin liukuva

Lue lisää

Alutec 5 on sivulle limittäin liukuva terassi- ja parvekelasitus

Alutec Solid

Kiinteä terassilasitus Kiinteän Alutec Solid

Lue lisää

Alutec Solid -kiiinteä terassilasitus sopii hyvin yhteen Alutec 5 -terassilasituksen kanssa

Alutec 3

Perinteinen sisäänpäin kääntyvä

Lue lisää

Alutec 3 parvekelasitus tekee parvekkeestasi mahtavan maisemahuoneen

Terassilasitusten lisätarvikkeet

Löydä ideoita lasiterassi-galleriastamme