Alutec

Alutec Oy on alumiini- ja lasirakentamiseen erikoistunut täyden palvelun yritys. Vastaamme tuotteidemme tekemisestä suunnittelusta aina asennukseen ja lopputarkastukseen.

Uusia näköaloja aikaa kestävällä alumiinirakentamisella

Meille asiakas on tärkein. Kun asiakas ottaa meihin yhteyttä, palvelemme häntä ammattitaitoisesta myynnistä alkaen aina takuuajan päättymiseen asti – sekä sen jälkeenkin! Kokonaisvaltainen palvelumme pyrkii kattamaan kaikki asiakkaan tarpeet ja toiveet lasi- ja alumiinirakentamiseen liittyen.

Asiakasta varten

Toimintamme perustuu asiakaslähtöisiin, kokonaisvaltaisiin toimituksiin, jotka tekevät rakentamisesta asiakkaalle helpompaa: saat kaikki tarvitsemasi alumiini- ja lasirakenteet, kuten parvekelasitukset ja -kaiteet, terassilasitukset, alumiiniovet ja palo-ovet, lasijulkisivut ja lasiseinät suoraan meiltä. 

Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa rakennusliikkeistä, joita palvelemme ympäri Suomen. Yli neljänkymmenen vuoden alan kokemus takaa tuotteidemme korkean laadun.

Ympäristöä kunnioittaen

Ympäristön kunnioittaminen ja suojeleminen on elämän jatkuvuuden elinehto. Siksi pyrimmekin ympäristöystävällisyyteen toimintamme eri osa-alueilla.

Pääraaka-aineemme on ympäristöystävällinen ja kulutusta kestävä alumiini, jonka avulla tuotteemme saavat pitkän käyttöiän. Tuotannossamme käytetään ainoastaan korroosionkestäviä ja ympäristöä säästäviä materiaaleja, jotka eivät sisällä ympäristölle myrkyllisiä aineita.

Kappaleoptimoinnin ansiosta tuotannon hukkamateriaalimäärä on saatu hyvin vähäiseksi. Lajittelemme ja kierrätämme tämän tuotannossamme syntyvän vähäisenkin jätteen ympäristöämme ajatellen.

Omistamme huolehtien

Laadukkaan ja toimivan Alutec-tuotteen valmistamiseen tarvitaan jokaista työntekijäämme. Huolehdimme heidän viihtyvyydestään ja hyvinvoinnistaan, jolloin pystymme toteuttamaan onnistuneita projekteja myös tulevaisuudessa. 

Työntekijämme ovat koulutettuja ja motivoituneita työssään. Tarkan suunnittelu- ja tuotantotyön lisäksi he huolehtivat tuotteiden pakkaamisesta niin, että tuotteet saapuvat puhtaina ja ehjinä kohteeseen. Omat asentajamme sekä käyttämämme asennusliikkeet varmistavat tuotteiden turvallisen asennuksen.

Tästä kaikesta syntyy Alutec-tuote, jonka voimme ylpeänä toimittaa asiakkaillemme.

Referenssejä

Blogista