Kotimaiset Alutec-parvekelasitukset mahdollistavat parvekkeen ympärivuotisen käytön ja tekevät siitä viihtyisän maisemahuoneen.

Parvekelasitus

Kotimaiset Alutec-parvekelasitukset mahdollistavat parvekkeen ympärivuotisen käytön ja tekevät siitä viihtyisän maisemahuoneen. Parvekelasitus suojaa parveketta pölyltä, sateelta, lumelta, tuulelta ja melulta. Se tuo myös turvallisuutta parvekkeen käyttöön.

Parvekelasitus tekee parvekkeesta viihtyisän lisähuoneen

Parvekelasitus antaa kotiin mukavasti lisätilaa ympärivuotisesti. Kesällä parvekelasituksen voi avata, jolloin lämpötila parvekkeella ei nouse liian kuumaksi. Aurinkoisesta kesäpäivästäkin voi nauttia helteestä huolimatta.

Syksyllä tuuli ja sade pysyvät suljetun lasituksen ulkopuolella. Lisälämmittimen avulla kolea ilma ei haittaa, ja parvekkeen käyttöaika pitenee entisestään myöhäiselle syksyyn.

Talvella parvekekalusteita ei tarvitse säilöä erilliseen varastotilaan. Ulkokäyttöön tarkoitetut kalusteet voi huoletta jättää parvekkeelle. Parvekkeen sisustaminen on myös vapaampaa, koska lasitus suojaa kalusteita ja sisustustuotteita sään vaihtelulta.

Alutec-parvekelasitukset tuovat turvallisuutta ja yksityisyyttä parvekkeelle.

Turvallisuutta ja yksityisyyttä parvekkeen käyttöön

Parvekelasitus tuo turvallisuutta parvekkeen käyttöön. Lapset ja lemmikit voi huolettomammin päästää parvekkeelle ja pienten lasten nukuttaminen parvekkeella on turvallisempaa. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa tavaroiden säilyttäminen parvekkeella on riskitöntä, koska lukittu lasitus ehkäisee varkauksia ja ilkivaltaa tehokkaasti.

Lasitus vaimentaa liikenteen melua ja lisää näin koko asunnon viihtyisyyttä vilkkaasti liikennöidyllä alueella. Erilaisilla lasivaihtoehdoilla ja verhoilla parvekkeelle saadaan lasituksen avulla myös yksityisyyttä.

Alutec-parvekelasitukset sopivat lähes kaikille parvekkeille

Parvekelasitukset sopivat monipuolisuutensa ansiosta hyvin erilaisiin kerrostalokohteisiin. Parvekelasitus toteutetaan aina mittatilaustyönä ja sen osat on suunniteltu ja valmistettu erityisesti Suomen olosuhteisiin sopiviksi.

Alutec-parvekelasitukset voi asentaa lähes mille parvekkeelle tahansa. Sopivia kiinnityspintoja ovat betoni, teräs, puu ja esimerkiksi Alutec-parvekekaide

Alutec parvekelasitukset ovat monipuolisia ja sopivat lähes jokaiselle parvekkeelle.

Blogista

Laadukkaita Alutec-parvekelasituksiamyyvät kouluttamamme jälleenmyyjät ympäri Suomen. Sovi maksuton suunnittelukäynti lähimmän jälleenmyyjämme kanssa.

Näin parvekelasituksen hankinta etenee

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäämme ja sovi maksuton arviointikäynti.

Lasituksen suunnittelu ja tarjous

Jälleenmyyjämme suunnittelee parvekkeen lasituksen toiveidenne ja kotinne erityispiirteiden asettamien vaatimusten mukaan. Saatte tarjouksen lasituksesta.

Valmistus ja asennus

Valmistamme parvekelasituksen tehtaallamme Ylivieskassa. Jälleenmyyjämme asentaa parvekelasit sovittuna ajankohtana. Asennus kestää yhdestä kolmeen päivää.

Ja eikun nauttimaan!

Nyt pääsette nauttimaan uudesta maisemahuoneestanne! Jälleenmyyjämme opastavat lasituksen käytössä sekä huollossa. Jos asennuksen jälkeen ilmenee tarvetta profiilien säätämiselle tai muille korjaustoimenpiteille, jälleenmyyjämme auttavat mielellään.

Parvekelasitusvaihtoehtomme

Alutec 3

Perinteinen sisäänpäin kääntyvä

Lue lisää

Alutec 3 parvekelasitus tekee parvekkeestasi mahtavan maisemahuoneen

Alutec 5

Pystypuitteeton sivuille limittäin liukuva

Lue lisää

Alutec 5 on sivulle limittäin liukuva terassi- ja parvekelasitus

Yhteensopivat tuotteet

Parvekelasitusten lisätarvikkeet