lasiterassi

Tuotteiden käyttö- ja huolto-ohjeet

Tuotteiden käyttö- ja huolto-ohjeet

Hyvä Alutecin tuotteiden käyttäjä!

Varmista, että olet saanut käyttöösi jälleenmyyjältä tai Alutecilta suoraan tuotteiden mukana tulleet käyttö- ja huolto-ohjeet, olet lukenut ne ja toiminut ohjeiden vaatimalla tavalla. Ladattavat käyttö- ja huolto-ohjeet löytyvät myös alempaa tältä sivulta.

Tärkeää! Käyttö- ja huolto-ohjeiden laiminlyönti saattaa johtaa takuun loppumiseen ja jopa liukulasin kaatumiseen ja sen aiheuttamaan tapaturmaan tai aineelliseen vahinkoon, terassin liikkumisen seurauksena.

Valmiina olevan terassin asennusaukon perustukset voivat liikkua joko maan routimisen ja / tai ilmankosteuden muutosten seurauksena. Tämä voi aiheuttaa liukulasien juuttumisen tai jopa kaatumisen. Lasituksen käyttäjänä olet itse vastuussa tuotteen asianmukaisesta käytöstä ja huollosta. Huoltoon liittyy olennaisesti liukulasien yläpuolisen toimintavälyksen seuraaminen ja tarvittavat toimenpiteet tästä johtuen. 

Limityksen tarkistus Dense ja Premium -tuotteissa:

  • mittaa jokaisen liukulasielementin ylimmäisen profiilipinnan ja yläkiskon alimmaisen pinnan välinen etäisyys kuvan osoittamalla tavalla
  • mikäli limitys on alle 6 mm, ota yhteys lasituksen jälleenmyyjään, jotta limitys saadaan korjattua oikeaksi
  • mikäli limitys on reilusti yli 6 mm, saattaa lasituksen liukumisessa olla ongelmia. Ota yhteys jälleenmyyjääsi säätöjen palauttamiseksi.  

Limityksen tarkastus Alutec 5 -tuotteessa:

  • mittaa jokaisen liukulasielementin lasin yläreunan (lasiosa, joka menee yläkiskon sisälle) ja yläkiskon alapinnan välinen etäisyys kuvan osoittamalla tavalla
  • mikäli lasisisennys on alle 15 mm, ota yhteys lasituksen jälleenmyyjään, jotta limitys saadaan korjattua oikeaksi
  • mikäli lasisisennys on reilusti yli 15 mm, saattaa lasituksen liukumisessa olla ongelmia. Ota yhteys jälleenmyyjääsi säätöjen palauttamiseksi.

Kaikki terassit elävät vuodenaikojen vaihtelun seurauksena jonkun verran. Terassit, jotka on suunniteltu ja tehty kestämään lasitusten paino, elävät hyvin vähän.

Jo valmiit terassit, joita ei ole suunniteltu lasituksia varten ja joihin asennetaan minkä tahansa valmistajan lasitus, voivat liikkua paljonkin ja aiheuttaa ongelmia lasituksien liikkumiseen tai jopa lasien irtoamisen yläkarmista. Huomaa että tällaisen terassin tai asennusaukon muutos ei ole Alutecin tai heidän jälleenmyyjänsä vastuulla.

Kaihtimet Alutecin tuotteisiin

Useimpiin Alutecin lasituksiin saa kaihtimia jälkiasennuksina. Jos olet ostanut kohteen jo valmiilla lasituksilla tai lasitukset ilman kaihtimia, kysy paikalliselta jälleenmyyjältäsi siihen sopivia Alutec kaihtimia.

Alutec Luna vekkikaihtimet ja Alutec Sol sälekaihtimet sopivat tällä hetkellä pystypuitteettomaan A3 parvekelasitukseen, pystypuitteelliseen Premium terassilasitukseen ja kaiteen alle tulevaan kaidelasitukseen.

Lisätietoja ja esitteet kaihdinmalleista:

Alutec lasitusten huolto

Alutec ja heidän jälleenmyyjänsä myös huoltavat kaikkia Alutecin lasitustuotteita. Ota yhteyttä Alutecin myyntin myynti@alutec.fi tai lähimpään jälleenmyyjään saadaksesi tarjouksen huollosta tai lasien vaihdosta.

Alutec ja heidän jälleenmyyjänsä myös huoltavat kaikkia Alutecin lasitustuotteita. Ota yhteyttä Alutecin myyntin myynti@alutec.fi tai lähimpään jälleenmyyjään saadaksesi tarjouksen huollosta tai lasien vaihdosta.

Referenssejä

Blogista