Alutec Premium-terassilasitus

Alutec Premium – terassilasituksen uusi taso

Blogi | 10.1.2024

Puitteellisessa Premium-terassilasituksessa on ainutlaatuinen ratkaisu, jossa jokaisessa lasielementissä on oma verho. Erillisen verhojen säädön voi unohtaa, koska lasielementtejä liu’uttaessa tai kulkuväyläksi avatessa verhot liikkuvat kunkin lasielementin mukana.

Yksityiskohdat tekevät kokonaisuuden

Premiumin vekkiverhot asennetaan kohteessa samalla kun terassilasitus toteutetaan. Kiinnitys tapahtuu huomaamattomilla kiinnikkeillä. Lasielementin vekkiverho liukuu pystysuunnassa jättäen auki ylä- tai alaosan terassinäkymästä. Näin Premiumin helppokäyttöisillä verhoilla saat lämpösuojaa paahtavalta auringolta tai näkösuojaa haluamallesi korkeudelle. Verhot voidaan asentaa jokaiseen tai vain haluttuun lasielementtiin. Verhot ovat saatavissa harmaina tai valkoisina. Premium-lasituksen voi tilata ilman verhojakin, jotka voidaan asentaa paikalleen myös jälkikäteen.

Premium-lasituksessa pystypuitteen leveys on vain 30 mm, joten se ei muodosta näköestettä, vaan pystyt verhoilla itse säätämään mitä näkyy terassilta ulos tai terassille sisäänpäin. Puitteiden alumiiniprofiilien vakioväreinä ovat suositun mattamustan lisäksi vaaleanharmaa, tummanharmaa ja valkoinen. Profiilit ovat saatavissa myös missä RAL-värisävyissä tahansa. Lasien tiivisteet ovat päällepäin lähes näkymättömät. Ne menevät profiilin sisään, eivätkä levennä profiilia.
Lasituksen alakisko on suunniteltu siten, että mahdollinen terassimatto asettuu siistin mukavasti sitä vasten. Lasituksen käyttömukavuutta lisäävät sen hiljainen sulkeutuminen harjatiivisteiden avulla sekä helppokäyttöiset lukkovaihtoehdot joko avaimella tai ilman.

Premiumin lasitus on turvallinen sekä erittäin tiivis pitäen siitepölyt sekä sateen terassin ulkopuolella. Lasituksessa käytetään 4 tai 6 mm:n karkaistua turvalasia – riippuen esimerkiksi kohteen vaatimustasosta ja aukkokorkeudesta.

Ainoa laatuaan

Alutec Premium -lasitusratkaisu on markkinoiden ainoa terassilasitus, joka mahdollistaa verhojen asennuksen integroidusti puitteelliseen lasitukseen varmistaen miellyttävän käytön.
Jokainen jälleenmyyjämme on saanut Premium-koulutuksen. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäsi ja nosta terassielämäsi uudelle tasolle.

Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi:

Lue lisää Premiumista

Edellinen Seuraava

Liittyvät artikkelit