Alutec Elegance on tolpaton parvekekaide

Lasitettu parveke on ykköstoive

Blogi | 9.3.2020

Suurin osa suomalaisista kaupunkilaisista haluaa asuntoonsa lasitetun parvekkeen, vaikka se nostaisi asunnon hintaa. Tämä on selvinnyt YIT:n ja Prior Konsultoinnin tekemästä Kestävät kaupunkiympäristöt 2019 -kyselystä. Kyselyn tulokset käyvät ilmi Kiinteistöpostin helmikuun numerosta.

Alutec -parveke- ja terassilasitukset eivät ainoastaan lisää asumismukavuutta, vaan suojaavat rakennuksen ulkoseiniä säältä, sekä nostavat asunnon arvoa. Kaupunkiasunnoissa tilan puute voi olla toisinaan haaste, mutta lasittamalla parvekkeen, saadaan kaupunkiasuntoihin arvokkaita lisäneliöitä suurimmaksi osaksi vuotta. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun parvekkeen kalusteita ei tarvitse kantaa esim. talovarastoon talveksi.

Suomalaiset kaupunkilaiset arvostavat lasitettua parveketta jopa enemmän kuin omaa saunaa.

YIT:n ja Prior Konsultoinnin tekemästä kyselystä selviää myös se, että suomalaiset kaupunkilaiset arvostavat lasitettua parveketta jopa enemmän kuin omaa saunaa. Kiinteistöposti kirjoittaa helmikuun numerossa, että 65 prosenttia kyselyyn vastanneista haluaisi lasitetun parvekkeen ja 49 prosenttia oman saunan. Vanhaa asuntoa kannattaa myös peruskorjata ja parveke lasittaa, sillä kyselyyn vastanneista 47 % suosisi uutta asuntoa ja jopa 37 % peruskorjattua asuntoa. Parvekelasitukseen sijoittaminen tuo siis arvonnousua ja houkuttelevuutta jälleenmyyntitilanteessa.

Seuraava

Liittyvät artikkelit