Alutec Slender -liukulasiseinä

Slender-liukulasiseinä

Alutec Slender -liukulasiseinä on siro ja kestävä alumiininen liukuovi, jonka markkinoiden kapein keskiprofiili takaa esteettisen näkymän.

Liukulasiseinä, jossa yhdistyvät design ja suoritustaso

Alumiiniprofiilista ja lasista valmistetut Slender -liukulasiseinät säilyttävät ulkonäkönsä ja muotonsa vääntyilemättä ja hilseilemättä. Slender -liukulasiseinässä lasipinta-ala on maksimoitu. Saat suoritustasoa ja designia samassa paketissa.

Alutec Slender on alumiiniprofiilista ja lasista valmisettu liukulasiseinä

Slender -liukulasiseinä voidaan asentaa valmiiseen aukkoon, tai sille voidaan tehdä jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa kynnyksen upotusvaraus, jolloin esteettömyys paranee.

Sirosta rakenteesta huolimatta lasituksen paksuus voi olla jopa 53 mm, mikä mahdollistaa korkeat lämmöneristävyysarvot, sekä esim. äänieristyslasien käytön. Alumiiniprofiilirakenteen hyvän lämmöneristävyyden takaavat kestävät polyamidilämpökatkot.

SLENDER -liukulasiseinässä on vakiomallisena 1 kiinteä ja 1 liukuva osa. Liukulasiseinä avataan yksinkertaisesti liu’uttamalla ovea kiinteän ikkunan kohdalle. Liukulasiseinä
lukittuu ja tiivistyy kääntökammen avulla karmia vasten. Hyvän liukuvuuden ansiosta oven käyttö sujuu isommassakin ovessa vaivatta. Suljettuna liukuovi lepää tuen päällä, joten neulalaakeroidut erikoisvalmistetut pyörät eivät turhaan rasitu liukuoven ollessa lukittuna.

Liukulasiseinät voidaan toteuttaa jopa 3-kiskoisena, jolloin suurempien seinäpintaalojen toteuttaminen tulee kysymykseen.

Valmistettu Hydro CIRCAL -kierrätetystä alumiinista

Hydro CIRCAL -alumiini on vähintään 75% sellaista kierrätettyä alumiinia, joka tulee käytössä olleista, elinkaarensa päässä olevista tuotteista. Tämä tarkoittaa esimerkiksi kuluttajajätealumiinia sekä lentokoneiden ja autojen osia. 

Alutec valmistaa kaikki julkisivu- ja ikkunatuotteensa Hydro CIRCAL -kierrätysalumiinista. Näin tuemme materiaalivalinnoillamme myös asiakkaitamme vähähiilisessä rakentamisessa. 

Käyttämiemme profiileiden CO2 -päästöt ovat vain n. 1/4 eurooppalaisesta keskiarvosta ja vain alle viidesosan maailmanlaajuiseen keskiarvoon verrattuna.

Tekniset tiedot

Suoritustasot

IlmanpitävyysLuokka 4 – 600Pa
Sateenpitävyys9A – 600Pa
Tuulenpaineen kestävyysC3 – 1200Pa
U-arvo esimerkki
1-kiskoinen malli
leveys 3000 mm
korkeus 2300 mm
0,9W/m2K

Mitat

Profiilisyvyys, ovilehti70 mm
Vakio keskiprofiiliKapea keskiprofiili
Min. profiilileveys, ovilehden interlock-osa92 mm36 mm
Ovilehden maksimimitat, leveys x korkeus2100 x 2800 mm
(max. ovilehtipaino 250kg)
2800 x 2600 mm

Referenssejä

Blogista