Terassi- ja parvekelasituksillemme Avainlippu-tunnus

Blogi | 10.5.2024

Suomalaisen työn liitto myöntää Avainlipun käyttöoikeuden suomalaisille tuotteille ja palveluille. Käyttöoikeuden ehtona on, että tuote tai tuoteryhmä on Suomessa valmistettu ja materiaalien kotimaisuusaste on yli 50 %. Alutecin terassi- ja parvekelasit valmistetaan 100 %:sti Ylivieskassa, ja eri komponenttien kotimaisuusaste on yli vaaditun.

Suomalaisen työn liiton tutkimuksen mukaan lähes 76 prosenttia suomalaisista kertoo suosivansa suomalaisia tuotteita ja toimijoita. Koti, sisustus ja hyvinvointi on yksi menestyneimmistä suomalaisten tuotteiden kategorioista. Tuore, alkuvuoden 2024 aikana tehty tutkimus osoittaa, että tuontituotteiden ostomäärä kotiin, sisustukseen sekä hyvinvoinnin lisäämiseksi on tippunut 40 %. Suomalaiset luottavat suomalaisiin kodin tarvikkeiden ja materiaalien valmistajiin!

Alutecilla olemme perheyhtiönä suomalaisuuden juurilla. Tunnemme vaativat suomalaiset sääolot ja suomalaisten tavan lisätä kodin viihtyisyyttä. Teemme vanhan timpurin lausahduksen hengessä laadukkaasti sen minkä teemme: mittaa kahdesti, tee yhdesti.

Tee sinäkin sinivalkoinen valinta ja osta kerralla laadukas tuote!

Lisää avainlipputuotteistamme:

Tutkimuslähde

Edellinen Seuraava

Liittyvät artikkelit