Alutec Premium – Premium tason lasitus terassille

Alutec Premium

Täysin uudenlainen pystypuitteellinen Alutec Premium -terassilasitus tarjoaa vertaansa vailla olevan yhdistelmän tyylikkyyttä, käytännöllisyyttä sekä vaivatonta näkösuojaa ja varjostusta. Voit keskittyä nauttimaan Premium-tason terassielämästä säästä riippumatta. 

Alutec Premium -terassilasituksen avulla voit nauttia vaivattomasta ja laadukkaasta terassielämästä

Premium-lasituksen ja verhojen avulla saat luotua terassistasi täydellisen rauhoittumispaikan, jossa arjen kiireet ja häly unohtuvat. Alutec Premium -terassilasitus tekee terassistasi kotisi houkuttelevimman paikan!

Premium-lasitus on todella tiivis ja tukeva, vaikka sen profiilit ovat tyylikkäät ja sirot. Lasitus suojaa terassia tehokkaasti siitepölyltä, roskilta ja sateelta. Terassista on mahdollista nauttia rauhassa itikoilta ja liikenteen melulta. Saumattomasti lasituksen kanssa toimivat verhot tarjoavat puolestaan suojaa katseilta sekä auringolta. 

Alutec Premium -lasitus terassille tekee terassielämästä helpompaa
Alutec Premium -terassilasituksen alakisko on suunniteltu niin, että mahdollinen terassimatto saadaan asennettua siististi sitä vasten

Innovatiiviset tekniset ratkaisut takaavat terassilasituksen miellyttävän käyttökokemuksen ja viimeistellyn ulkonäön

Innovatiiviset tekniset ratkaisut takaavat hiljaisen ja kevyen käyttökokemuksen. Lasitus ja verhot liukuvat vaivattomasti tehden terassielämästä helpompaa.

Lasituksen alakisko on suunniteltu siten, että mahdollinen terassimatto saadaan asennettua siististi sitä vasten.

Laadukkaat verhot toimivat saumattomasti lasituksen kanssa

Premium-lasituksen verhot kiinnitetään lasituksen asennuksen jälkeen jokaiseen yksittäiseen lasielementtiin huomaamattomilla kiinnikkeillä. Verhot liukuvat lasituksen mukana, eikä niitä tarvitse erikseen siirrellä pois avatun kulkuväylän tieltä.

Premium-lasituksen vekkiverhot ovat ylhäältä ja alhaalta avattavat. Vekkiverhojen värivaihtoehtoja ovat vaalean harmaa ja valkoinen.

Alutec Premium -terassilasituksen verhon kiinnike on erittäin huomaamaton
Alutec vekki -terassiverho toimii Alutec Premium -terassilasituksen verhona
Alutec Premium -terassilasituksen laadukkaat vekkiverhot liukuvat lasituksen mukana, joten niitä ei tarvitse erikseen siirrellä pois avatun kulkuväylän tieltä. Verhossa on selkeä kädensija, josta verhoa on helppo käyttää.
Alutec Premium terassilasituksen verhot voidaan aukaista ylhäältä ja alhaalta. Voit siis liikuttaa ne korkeus-suunnassa näkö- ja auringonsuojaksi juuri siihen kohtaan kuin haluat.
Alutec Premium -terassilasituksen pystylukko

Laadukas lukitus tuo turvallisuutta

Alutec Premiun -terassilasituksen pystylukko sulautuu saumattomasti profiiliin. Sen upotettu muotoilu ei häiritse lasien liu’uttamista. Lukko on sisältä päin lukittava. Lisäksi lasitukseen on saatavilla ulkopuolelle asennettava avainpesä, joka mahdollistaa lukitulle terassille kulun myös ulkopuolelta. Sellaisiin aukkoihin, joista ei ole tarkoitus kulkea, voidaan asentaa pystylukon sijasta yksinkertainen vetonuppilukko.

Terassilasituksen lasi- ja värivaihtoehdot

Premium-​lasituksessa käytetään vahvuudeltaan 4 mm tai 6 mm karkaistua turvalasia. Karkaistu lasi on turvalasia, joka rikkoutuessaan hajoaa pieniksi tylppäreunaisiksi muruiksi, jotka eivät aiheuta vakavaa loukkaantumisriskiä.  Kirkkaan lasin sijasta lasitukseen voi valita esimerkiksi harmaan tai ruskean massavärjätyn lasin. Ne antavat hieman näkö- ja auringonsuojaa verhojen ollessa auki.

Lasituksen alumiiniprofiilien vakiovärit ovat mattamusta, vaalean harmaa, tumman harmaa ja valkoinen. Ne voidaan myös maalata mihin tahansa haluttuun sävyyn. Lasit kiinnitetään profiileihin tiivisteiden avulla. Tiivisteet menevät lähes kokonaan profiilin sisään ja ovat näin hyvin huomaamattomat, eivätkä levennä pystypuitetta. Tiiviste on tumman tai vaalean harmaa riippuen profiilin väristä.

Täältä löydät lähimmän jälleenmyyjäsi:

Yhteensopivat tuotteet

Alutec Solid

Kiinteä terassilasitus Kiinteän Alutec Solid

Lue lisää

Alutec Solid -kiiinteä terassilasitus sopii hyvin yhteen Alutec 5 -terassilasituksen kanssa

Muut vastaavat tuotteet

Alutec 5

Pystypuitteeton sivuille limittäin liukuva

Lue lisää

Alutec 5 on sivulle limittäin liukuva terassi- ja parvekelasitus

Alutec 3

Perinteinen sisäänpäin kääntyvä

Lue lisää

Alutec 3 parvekelasitus tekee parvekkeestasi mahtavan maisemahuoneen

Referenssejä

Blogista

Laadukkaita Alutec Premium -terassilasituksia myyvät kouluttamamme jälleenmyyjät ympäri Suomen. Sovi maksuton suunnittelukäynti lähimmän jälleenmyyjämme kanssa.

Tekniset tiedot

 • Puitteellinen lasitus, jossa kaikki lasielementit on kehystetty alumiiniprofiileilla
 • Pystypuitteen leveys vain 30 mm
 • Lasituksessa käytetään 4-6 mm SFS EN 12150 -standardin mukaista karkaistua turvalasia
 • Liukukisko on 3-kiskoinen
 • Profiileista saatavilla neljä vakioväriä:
  • RAL 7024 tumman harmaa
  • RAL 9006 vaalean harmaa
  • RAL 9005 mattamusta
  • RAL 9010 valkoinen
  • mahdollista myös maalata RAL värikartan kaikkiin sävyihin
 • Alakiskossa vedenpoisto