Savunpoistoluukut ja -ikkunat

Jokaisessa kerrostalon porraskäytävässä tulee olla CE-hyväksytty savunpoistoikkuna. Alutec CE-merkityt savunpoistoluukut sulautuvat huomaamattomasti rakennuksen julkisivuun osana Alutec-lasiseiniä.

Aluec savunpoistoluukut- ja ikkunat

Alutec savunpoistoluukut valmistetaan 1086 -järjestelmästä, joka on yhteensopiva tuote esim. Alutec lasiseinien kanssa. Savunpoistoikkunat ovat yleensä ulosavautuvia ikkunoita, jotka ovat joko ala- tai sivusaranoituja. Savunpoistoikkunoissa käytetään sähköisiä karamoottoriavaajia, jotka on testattu yhteensopivaksi ikkunajärjestelmän kanssa.

Alutec savunpoistoikkunat ovat ACVP 1 -luokan turvatuotteita ja ne CE -merkitään EN 12101-2 mukaisesti. CE -merkitsemiseksi vaaditaan ulkopuolinen laadunvarmistus. Alutec Oy:llä on laadunvalvontasopimus Eurofinsin kanssa ja voimme toimittaa näin ollen CE -merkittyjä savunpoistoikkunoita asiakkaillemme.

Kestävä kehitys

Alutec-savunpoistoluukut valmistetaan aina Hydro Circal -alumiiniprofiileista, jotka ovat vähintään 75 %:sti kuluttajajätealumiinia. Lasiseinissä käyttämiemme profiileiden CO2 -päästöt ovat vain n. 1/4 eurooppalaisesta keskiarvosta ja vain alle viidesosan maailmanlaajuiseen keskiarvoon verrattuna.

Yhteensopivat tuotteet

Referenssejä

Blogista