Alumiini-ikkunat

Alutecin alumiini-ikkunat tarjoavat pitkäaikaisen ja kestävän ratkaisun rakennusten ulko- ja sisätiloihin. Alumiini-ikkunat eivät hilseile tai vääntyile ja ne voidaan valmistaa myös joko käsikäyttöisesti tai sähköisesti aukeavina malleina.

Alutec alumiini-ikkunat

Alutec-lasituotteet valmistetaan joko lämpöä eristämättömästä sisäikkunajärjestelmästä tai lämpöä eristävistä ulkoikkunajärjestelmistä. Kiinteiden ikkunoiden ja lasiseinien lisäksi ikkunajärjestelmällä voidaan toteuttaa sivu-, ylä- tai alasaranoituja ja sivu-alasaranoituja avautuvia ikkunoita, jotka ovat joko käsi- tai moottorikäyttöisiä.

Käyttämämme järjestelmä takaa ikkunoille hyvän lämmöneristyskyvyn, erinomaisen ääneneristävyyden sekä ilma- ja vesitiiviyden. Pulverimaalatut ikkunat voidaan pestä ja puhdistaa lukemattomia kertoja.

Valikoimaamme kuuluvat myös paloluokitellut alumiini-ikkunat sekä CE-merkityt AVCP-luokkaan 1 kuuluvat savunpostoikkunat.

Kestävä kehitys

Valmistamme alumiini-ikkunamme aina Hydro CIRCAL -alumiiniprofiileista, jotka ovat vähintään 75 %:sti kuluttajajätealumiinia. Ikkkunoissa käyttämiemme profiileiden CO2 -päästöt ovat vain n. 1/4 eurooppalaisesta keskiarvosta ja vain alle viidesosan maailmanlaajuiseen keskiarvoon verrattuna.

Muut vastaavat tuotteet

Valokatot

Valokatot voivat olla kiinteitä, tai niihin

Lue lisää

Alutec valokatot

Referenssejä

Blogista