Alutec ulkopalo-ovet

Paloulko-ovet

Palo-ovet vähentävät henkilö- ja omaisuusvahinkoja, pidentävät poistumisaikaa, hidastavat palon leviämistä ja säästävät ihmishenkiä.

Alutec valmistaa CE-merkittyjä EI230- ja EI260 -ulkopalo-ovia EN16034 mukaisesti

Ulkopalo-ovien CE-merkinnän (EN 16034) siirtymäaika on umpeutunut. CE-merkintä on pakollinen ulkokäyttöön tarkoitetuille palo-oville. Tyyppihyväksynnät tai todistus tyyppihyväksyntäasetuksen vastaavuudesta soveltuu ainoastaan sisäkäyttöön tarkoitetuille palo-oville. Alutec valmistaa ulkokäyttöön tarkoitetut palo-ovet vaatimusten mukaisesti CE-merkittynä.

Alutec alumiiniulkopalo-ovet voidaan toteuttaa korkealla lämmöneristyskyvyllä, myös 3-kertaisella lasilla. Tarvittaessa oviin saadaan lisää ominaisuuksia yhdistelemällä palonsuojalasin kanssa esim. murtosuoja- tai äänieristyslasia. Lasin sijaan voidaan käyttää myös umpiosia, joko alumii- tai esim. rst -levyllä.

Oviin voidaan liittää ylä- tai sivupieli-ikkunoita tai niitä voidaan yhdistää Alutec alumiinipalolasiseiniin.

Kestävä kehitys

Valmistamme kaikki ulko-ovemme aina Hydro CIRCAL -alumiiniprofiileista, jotka ovat vähintään 75 %:sti kuluttajajätealumiinia. Käyttämiemme profiileiden CO2 -päästöt ovat vain n. 1/4 eurooppalaisesta keskiarvosta ja vain alle viidesosan maailmanlaajuiseen keskiarvoon verrattuna.

Muut paloluokitellut tuotteet

Palosisäovet

Alutec sisäpalo-oville on myönnetty Eurofinns

Lue lisää

Referenssejä

Blogista