Sisäovet

Alutec-sisäovien ja -liukuovien runko valmistetaan lujasta ja jäykästä suulakepuristetusta alumiinista, joka painaa kuitenkin vain noin kolmanneksen teräsoveen verrattuna. Kevytkäyttöinen ovi sopii esimerkiksi koulujen ja sairaaloiden tuulikaappeihin, kerrostalojen käytäviin sekä liiketilojen sisäoviksi.

Alutec-sisäovet ja -liukuovet valmistetaan 50 mm paksusta sisäovijärjestelmästä. Eristämättömän oven runko valmistetaan lujasta ja jäykästä suulakepuristetusta alumiinista, joka painaa kuitenkin vain noin kolmanneksen teräsoveen verrattuna. Kevytkäyttöinen ovi sopii esimerkiksi koulujen ja sairaaloiden tuulikaappeihin, kerrostalojen käytäviin sekä liiketilojen sisäoviksi. Valikoimaamme kuuluvat myös sormisuojaovet sekä käsi- ja konekäyttöiset liukuovet.

Sisäoviprofiilien pintakäsittelyssä käytetään yleensä joko anodisointia tai pulverimaalausta. Ovissa käytettävät lasipaketit ovat vahvuudeltaan 3-33 mm. Lasitustilan syvyys säädetään eri lasivahvuuksille sopivaksi lasilistojen ja tiivisteiden avulla. Lisäksi sisäovissa voidaan käyttää keskeistä lasitusjärjestelmää.

Kuten ulko-ovissakin, sisäovien ulkonäköön voidaan vaikuttaa esim. design -lasilistoilla tai decoral -pintakäsittelyllä. Kysy vaihtoehtoja myynnistämme.

Muut vastaavat tuotteet

Palosisäovet

Alutec sisäpalo-oville on myönnetty Eurofinns

Lue lisää

Paloulko-ovet

Alutec valmistaa CE-merkittyjä EI230- ja EI260

Lue lisää

Alutec ulkopalo-ovet

Referenssejä

Blogista